Publication:
Caiet de sarcini pentru stagiul de practică. Specialitatea „Tehnologia alimentației publice”.

cris.sourceIdoai:irek.ase.md:123456789/2095
dc.creatorTemciuc, Oxana
dc.date2022-05-16T07:43:54Z
dc.date2022-05-16T07:43:54Z
dc.date2020
dc.date.accessioned2023-11-13T09:55:38Z
dc.date.available2023-11-13T09:55:38Z
dc.descriptionCaiet de sarcini pentru stagiul de practică P.02.O.036 Practica de iniţiere în specialitate. Specialitatea 72120 „Tehnologia alimentației publice”. Profesor: TEMCIUC Oxana, profesoară de discipline tehnologice, la catedra "Comerț, Merceologie, Tehnologie", Colegiul Național de Comerț al ASEM.
dc.descriptionPractica de iniţiere în specialitate se efectuează în conformitate cu planul de studii la specialitatea 72120 „ Tehnologia alimentației publice” şi prezintă o formă specială de pregătire profesională a elevilor, de aprofundare a cunoştinţelor lor teoretice şi aplicare a acestora în practică. SARCINILE PRACTICII: Consolidarea, aprofundarea şi extinderea cunoştinţelor teoretice şi practice, obţinute de către elevi în procesul de instruire la colegiu în baza studierii disciplinelor de specialitate şi a competenţelor profesionale obţinute în urma activităţii la întreprinderile de alimentaţie publică.
dc.formatapplication/pdf
dc.identifierhttps://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2095
dc.identifier.urihttps://cris.ase.md/handle/123456789/445
dc.languageother
dc.subjectCaiet de sarcini
dc.subjecttehnologia alimentației publice
dc.subjectpractica de iniţiere în specialitate
dc.titleCaiet de sarcini pentru stagiul de practică. Specialitatea „Tehnologia alimentației publice”.
dc.typeBook
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
CAIET DE SARCINI TAP de initiere in specialitate.pdf
Size:
2.18 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:
Collections